Ücretli

Katılım Formu

Finans-Ekonomi
6592
'
İnsan Hakları
0
'
kişisel veri
0
'
Ticaret Kanunu
0
'
Veri Merkezi
3
'

Ramada Plaza
Konya / Selçuklu
Horozluhan, Yeni İstanbul Cd. No:58, 42120 Selçuklu/Konya, Türkiye
  1. Uluslararası ve Ulusal Mevzuat

    1. GDPR Nedir?
    2. KVKK Nedir?
      1. Kanun
      2. Kurul
      3. Mevzuat
  1. KVKK Gereklilikleri, İdari Tedbirler

    1. Kişisel Veri (Gerçek Kişi, Tüzel Kişi)
    2. Özel Nitelikli Kişisel Veri
    3. Kişisel ve Özel Nitelikli Kişisel Verilerin İşlenme Şartları
    4. Kişisel Verilerin Silinmesi, Yok Edilmesi, Anonim Hale Getirilmesi
    5. Kişisel Verilerin Aktarılması
    6. Kişisel Verilerin Yurtdışına Aktarılması
      1. Türkiye’de yerleşik Şirketlerin Yurtdışına veri aktarımı
      2. Yurtdışında yerleşik şirketlerin Türkiye Partnerleri olma durumu
    7. Veri Sorumlusu
      1. Gerçek Kişi
      2. Tüzel Kişi
      3. Sorumlulukları
  1. Veri İrtibat Kişisi
    1. Sorumlulukları
  2. Veri İşleyen
    1. Aydınlatma Yükümlülüğü
    2. Açık Rızanın Alınması
  3. Verisi İşlenen
    1. Hakları
  4. Kişisel Veri Envanteri
  5. KVKK İnternet Sitesi
  6. VERBİS Nedir?
    1. VERBİS Formatı
    2. VERBİS Kaydı Gereklilikleri
    3. VERBİS Kayıt Ekranı
  1. Diğer Dokümanlar
  2. İdari ve Cezai Yükümlülükler
  1. KVKK Gereklilikleri, Teknik Tedbirler

    1. Veri, Dijital Veri
    2. Veri İşleme Araçları
    3. Veri İşleme Ortamları
      1. Stand-Alone
      2. Network
      3. Domain
  1. Veri Erişimi
    1. (Yerel Alan Ağı/LAN, Geniş Alan Ağı/WAN)
  1. Eposta/Email
  2. Web Siteleri
  1. Bulut Çözümleri
  2. Hosting
  1. Veri Tabanı (Database) Yedeklenmesi
  2. Felaket Kurtarma (Disaster Recovery)
  3. Erişim Kayıtları (LOG)
  4. Veri Güvenliği
    1. Kullanılan Yazılımlar
    2. Anti virüs
    3. Güvenlik Duvarları (Firewall)
  1. IDS ve IPS Sistemleri
  2. Ağ (Network) Güvenliği
  3. İnternet üzeri bağlantı Güvenliği (VPN)
  4. Yönetici/Çalışan/Kullanıcı
  1. Verinin Silinmesi
  2. ISO 27001, ETSI
  3. Siber Güvenlik (Cyber Security)
    1. Veri Güvenliği (Gizlilik, Bütünlük, Erişilebilirlik)
    2. Veri Güvenliği Yazılımları
    3. Veri İhlalleri
  1. Hacking Nedir? ve Korunma Yöntemleri
Konferans
Stratejik Satınalma ve Kategori Yönetimi.
08 Şubat - 09:00 - 17:00
Ramada Plaza by Wyndham Istanbul City Center
Finans-Ekonomi
6592
'
Zirve
SUPPLY CHAIN 4.0 3. Tedarik Zincirinde Dijital Dönüşüm Zirvesi
11 Nisan - 09:00 - 17:30
Ramada Plaza by Wyndham Istanbul City Center
Finans-Ekonomi
6592
'
Zirve
6. Bosphorus Talep Tahmin ve Planlama Modelleri Zirves
10 Ekim - 09:00 - 17:30
Ramada Plaza by Wyndham Istanbul City Center
Finans-Ekonomi
6592
'
Zirve
18.Sürdürülebilir Satınalma & Tedarik Zinciri Yönetimi Zirvesi
21 Kasım - 09:00 - 17:30
Ramada Plaza by Wyndham Istanbul City Center
Finans-Ekonomi
6592
'
Etkinlik.io Android Uygulama
Neden üye olmalıyım?

Haberdar ol: Şehrinde gerçekleşen 20 kategoride etkinlik mailine gelsin.

Kişiselleştirilmiş etkinlik önerileri: Etkinlikler arasında kaybolma. Şehrini ve ilgi alanlarını seç, beğendiğin kişi ve markaları takip et. Sana özel etkinlik önerileri al.

Profesyonel etkinlikler: Linkedin ile üye olarak ağırlıklı profesyonel etkinliklerden haberdar olabilirsin.

Özel indirimler: Harika deneyimleri daha ucuza yaşamak için bizi takip et.

Etkinlik.io

Etkinlikler tek bir yerde: Biletix, İBB, eventbrite ve daha fazlası

Binlerce etkinlik: Şu anda keşfedebileceğin 3629 etkinlik

Pratik filtreleme: Aradığını kolayca bulabileceğin etkinlik filtresi

Organizatörle etkileşim: Etkinlik organizatörüne doğrudan ulaşabilme

Etkinlikler Sosyal Medya'da

Etkinlikleri ilgi alanınıza göre Facebook, Twitter ve Linkedin üzerinden de takip edin.

Sosyal Medya'da Takip Et
Etkinlik.io Android Uygulama
Etkinlik.io'yu Kişiselleştir!